Carti in dar #3 Exercitii de echilibru de Tudor Chirila

Carti in dar #3 Exercitii de echilibru de Tudor Chirila

Exercitii de echilibru trebuie sa fac si eu acum dupa greaua incercare prin care trec si daca nu imi spunea bunicul sa nu intrerup niciodata o activitate buna as fi lasat balta, cel putin pentru luna asta, concursul cu carti. Stiu ca lui nu i-ar fi placut deloc amanarile si tocmai de aceea ii urmez cu grija sugestia. Asadar, concursul carti in dar incepe acum si va invita sa imi spuneti:

Daca ati citit carti scrise de bloggeri si cum vi se par?

Conditii de participare la concursul carti in dar #3:

  1. Sa raspundeti la intrebare argumentat. Raspundeti fie aici, fie pe facebook.
  2. Distribuiti postarea pe retele de socializare.
  3. Sa nu fi castigat la concurs in ultimele 6 luni.

exercitii de echilibru

Cartea  Exercitii de echilibru scrisa de bloggerul talentat care este Tudor Chirila va fi premiul din aceasta luna. Zilele s-au decalat putin, dar am sa va las sa participati pana pe 14 iunie inclusiv. Tragerea la sorti va fi in dimineata zilei urmatoare.  In august, insa totul se va desfasura in zilele deja stiute 2-12.

Mi-as dori de data asta mai mult de un participant, am sa incerc sa va urmez sfaturile si sa incerc a promova aceasta idee mai bine. Ma ajuta cineva?

Va doresc sa cititi in  fiecare zi, doar ce va place, ceea ce nu va place va iroseste timpul si va face sa va plictisiti. Lectura are o mare calitate, va  face liberi!

Sursa foto 1

8 thoughts on “Carti in dar #3 Exercitii de echilibru de Tudor Chirila

  1. Scoate paragraful 3 de la conditii. Mi se pare discriminare 🙂 Daca vor sa participe doar cei ce au castigat in ultimile 6 luni, iar in rest sa nu fie niciun doritor? Nu este pacat ca aceste minunatii de carti sa ramana necitite? Eu zic sa te mai gandesti!

  2. Nu ai gresit nimic. Iti convine mai mult sa ramana cartea la tine decat sa o citeasca cineva care a castigat si in ultimile 6 luni o carte?

      1. S-a dovedit ca este o regula proasta. Cartea a ramas la tine 🙂 Nu era o crima daca ajungea la cineva care a mai castigat un concurs la tine.

  3. Ba tot nu ai inteles 🙂 Daca nu este nimeni interesat de premiu, in afara de cei ce au castigat in ultimile 6 luni preferi sa tii cartea pt tine? 🙂

  4. mă înscriu şi eu la concurs ! recunosc că nu am mai citit o carte scrisă de un blogger ! ar fi o experienţă nouă ! nu mai ştiu dacă am câştigat în cele 6 luni vreo carte ! am postat şi pe blog şi pe facebook ! pupic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: