O carte de Guillaume Musso la carti in dar #6

Guillaume Musso e un autor celebru al zilelor noastre, atat de celebru incat cred ca oricine are o carte semnata de el in biblioteca. Autorul insusi sustine ca scrie cartile pe care si-ar dori sa le citeasca si asta-i marele atu al literaturii sale. Un francez cosmopolit foarte indragostit de America aduce in cartile sale un aer proaspat si intamplari dinamice ce usor se transforma in aventuri. O sa gasiti la Guillaume Musso mult suspans, schimbari dramatice de situatie, dar si o poveste de iubire. Finalurile sunt mereu altfel decat va asteptati, autorul reuseste  sa tina cititorii cu sufletul la gura.

Carti in dar #6 va aduce o carte semnata de autorul francez, volumul Central Park, daca il vreti trebuie sa imi spuneti De ce va place sau nu va place Guillaume Musso?

Conditii de participare:

  • Sa adaugati un comentariu in care sa scrieti un raspuns argumentat la intrebarea de luna asta. O puteti face fie in formularul de sub articol, fie pe facebook sau google+
  • Sa nu fi castigat la concursul carti in dar in ultimele doua luni.
  • Sa distribuiti acest articol pe retele sociale.
  • Daca sunteti declarati castigatori sa imi scrieti datele de contact pentru livrare in timp util.

Concursul va dura pana la data de 12 octombrie la orele 23.59 si tragerea la sorti va avea loc la 13 octombrie dimineata.

Pentru cei curiosi de impresia mea despre cartea Central Park pot sa o vada aici

Va doresc mult succes tuturor. cititi zilnic, cartile va dau aripi.

Sursa foto 1

9 thoughts on “O carte de Guillaume Musso la carti in dar #6”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: