Castigatorul carti in dar #7 este Cristina Tomi

O sa va anunt  acum cine e Castigatorul de la editia a 7 a carti in dar, pentru ca, maine trebuie sa plec din zona. Nu va fie cu suparare, nu cred ca nedreptatesc pe nimeni daca efectuez tragerea la sorti cu cateva ore mai repede, decat sa nu o mai fac deloc, mai bine asa. Deci castigatorul carti in dar #7 este :

 

Cristina Tomi, conform numerelor intrarii in concurs.  Felicitari! Astept o adresa ca sa fac cartea sa “zboare”.

Acum ca stiti la cine e Castigatorul de la editia a 7 a carti in dar cred ca asteptati un raspuns si din partea mea, nu?

Cred ca vreti sa stiti daca voi continua sau nu concursul. Ei bine, am decis sa continui acest concurs. Da, am decis sa continui fie si pentru un singur participant. De ce? Pentru ca ideea mea era sa sustin lectura. Pentru ca am pornit acest concurs de dragul cartilor. Pentru ca aceia dintre voi care se inscriu vin aici tot de dragul lor. Cred in schimbul de idei asupra volumelor. Sper ca acest concurs al meu sa isi atinga si scopul educativ.

Vreau sa uneasca oameni, sa gaseasca pareri diferite, sa aduca bucurie si titluri noi in mintea fiecaruia.

As vrea sa va ganditi in fiecare luna la carti in dar cu placere. As vrea sa cititi ca sa aveti ce sa scrieti la intrebarile mele, as vrea sa ma faceti sa va ofer si mai multe carti, as vrea sa spuneti tot ce va place sau nu va place sa cititi. Sa povestiti despre personajul de suflet. Sa fiti sinceri cand va referiti la un autor care nu va atrage deloc. As vrea sa promovam impreuna literatura de calitate. Sa ne incurajam copii sa citeasca.

As vrea sa credeti in sloganul carti in dar: Lectura ne face liberi. Da, as vrea sa cititi ca sa ajungeti acolo unde va doriti si sa va simtiti liberi. Voi cititi zilnic?

 

Sursa foto

6 thoughts on “Castigatorul carti in dar #7 este Cristina Tomi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: