Si prima carte de la 12 carti pentru 12 luni merge la …

Si prima carte de la 12 carti pentru 12 luni merge la …

Castigatorul  primei editii a concursului 12 carti pentru 12 luni este de fapt o castigatoare, numele ei este Cornelia. Felicitari draga mea, ai libertatea sa alegi orice carte de la libris.ro in valoare de maxim 40 de lei si sa-mi comunici titlul ei si adresa ta. Poti sa imi scrii aici, pe pagina de contact sau pe facebook.

Castigatorul  primei editii a concursului

Imaginea corecta e asta, am introdus-o ulterior. Prima a fost e eroare din partea mea.

In total ati fost 16 participanti si astfel m-ati ajutat sa depasesc recordurile acestor concursuri cu carti si sa cred ca ele si-au atins scopul, va multumesc si sper ca luna viitoare sa fiti si mai multi.

Asa dupa cum v-am obisnuit am sa va las mai jos fiecare raspuns in ordinea inscrierii in concurs la editia anterioara. Ele au fost dupa cum urmeaza:

1. Nadina spune:

N-am reușit să finalizez nicicum „Frații Jderi” deoarece nu a fost genul meu. Chiar dacă alte scrieri ale lui Sadoveanu mi-au plăcut foarte mult, aceasta rămâne în categoria celor la care nu voi reveni.

2.

Andreea Iulia Toma spune:

M-am luptat ceva timp cu „Demonii” lui Dostoievski, hotărâtă să merg până la capăt pentru că mi-au plăcut foarte mult „Crimă şi pedeapsă” şi „Eternul soț”. Am parcurs primul volum cu greu şi am trecut la al doilea, copleșită de personaje, de amănunte, până ce m-am împotmolit, căci pofta de citit mi se redusese îngrijorător. Puține pagini reușeam să citesc zilnic şi cum pe atunci nu obisnuiam să citesc cărți în paralel, am abandonat „Demonii” şi trecând la o altă carte, nu-mi amintesc care, mi-a revenit apetitul pentru lectură .
Cartea dorită ca premiu -Falsul Dimitrie de Dumitru Crudu.

 

 Andreea Iulia Toma spune:

Mulțumesc! 🙂 Vreau însă să modific cartea dorită, cred că nu e târziu. 🙂 Oameni din Chișinău, tot de Dumitru Crudu

3.

 Adi L. spune:

12 carti in 12 luni, iar eu sunt nascut pe 12.12 🙂
Nu a existat o carte pe care sa nu o termin.

4. 

 TUDUSCIUC CORNELIA spune:

Pana acum nu am nicio carte pe care să nu o fi terminat.Am avut mari dificultăți la Maestrul si Margareta,la care am facut o pauza,dar într-un final am reusit sa o termin.

5.

 Alexandra Lepadatu spune:

Nu am reusit sa citesc cartea:Simte-te bine in pielea ta fara s-o vrei pe-a altora „scrisa de Jean Louis Fel pentru ca nu m-a atras in mod deosebit.Astept alte carti care sa ma fascineze efectiv,poate vor veni prin intermediul acestui concurs ,sper!😘😘

6.

 Vancea Vasilica spune:

„Două orfeline”scrisă de Adolphe Ennery. Am citit câteva pagini și nu mi-au stârnit interesul .

7 .

 imaginarycoffee spune:

„Drood” de Dan Simmons. Ironia este că ador această carte, de aproape doi ani se identifică cu noptiera mea și a ajuns criteriu pe lista mea de reușite/nereușite a fiecărui an („Nici anul acesta n-am terminat Drood!”). Explicația: la început mi s-a părut prea scumpă să o cumpăr și am citit pe apucate câteva pagini, apoi eu și prietenele ne-am propus diverse cărți de citit simutan, iar cele aproape 1000 de pagini ale propunerii mele (desigur Drood) le-a descurajat. Culmea este că astă vară, când, mai hotărâtă ca niciodată, am vrut să o iau cu mine în vacanță, nu am reușit să o îndes în bagaj, iar ca să o țin în mână era prea groasă, mai ales că am schimbat câteva mijloace de transport. Încep să cred că mă bântuie acest Drood!!!

8.

 Bădică Andrei spune:

Nu am reușit să termin sub nicio formă romanul „Adolescentul” de Feodor Dostoievski, deoarece scrisul era foarte mic și deja mă dureau ochii. Am abandonat cartea după doar șaisprezece pagini. O voi citi foarte curând, poate anul acesta. Am auzit doar lucruri foarte bune despre ea.

9.

 Andreea Elena spune:

Nu am reusit sa termin cartea „Suge-o Andrei”. M-am chinuit sa o citesc, dar mi-a displacut atat de mult incat am renuntat la ea 🙂

10.

 Doamna T. spune:

Bun regasit, scriitoare si cititoare!

Eu am inceput de doua ori, la distanta de cativa ani, ,,Lolita” de Nabokov, dar nu m-a atras (subiectul) si n-am trecut de jumatate. Mai mult ca sigur ca nu voi incerca si a treia oara. 😊

11.

mulţumesc frumos pentru atenţionarea începerii concursului (mai uit când încep activitatea de spart lemne…)!
m-am gândit ce carte am început şi nu am terminat şi am găsit: ”Ulise” de James Joyce ! nu este o carte uşoară… poate că voi mai reveni asupra ei – când nu voi mai avea mult de lucru în gospodărie – pentru că această carte merită a fi citită şi înţeleasă bine !
îţi doresc multă sănătate şi spor să ai în tot ceea ce îţi doreşti să realizezi !

12.

Dumitrescu Andreeaspune:
13

 

 Ema Georgiana spune:

Bine te-am gasit :).
Singura carte pe care nu am terminat-o a fost „O zi din viata lui Ivan Denisovici” de Aleksandr Soljenitz. Eram in liceu si cred ca preferam cartile cu ceva mai multa actiune, m-a plictisit destul de rau de n-am reusit sa o termin. Insa cu siguranta cand o sa o citesc din nou imi va placea, pentru ca in ultimii ani chiar a ajuns sa ma pasioneze subiectul WW2 si lagare de concentrare.

14.

 Iulia Victorita spune:

Sincer, nu a fost nicio carte pe care sa nu reusesc sa o termin. Probabil pentru ca aleg cu grija ceea ce citesc, sau poate pentru ca imi place prea mult sa citesc.

15

 Stefania B spune:

Tocmai mi-a recomandat o prietena concursul. Ma bucur ca te-am gasit.
Cartea pe care nu am reusit sa o termin a fost Twilight. Sincer, mi s-a parut mult prea de duzina, prea comerciala si am abandonat-o dupa mai putin de 100 de pagini.

Radu Cspune:

N-am reusit niciodata sa termin o carte scrisa de Sandra Brown. Avea mama prin biblioteca si am incercat sa citesc. Proasta idee :))

Va multumesc inca o data, v-as fi premiat pe toti, dar inca nu pot. dar pentru cei care vor fi pe faza va urma un concurs fulger  pe pagina de facebook si google plus a blogului. Nu azi, in curand.

Pana atunci citi tot ce va place!

Castigatorul  primei editii a concursului

sursa foto

4 thoughts on “Si prima carte de la 12 carti pentru 12 luni merge la …”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: