12 carti pentru 12 luni #2

12 carti pentru 12 luni #2

12 carti pentru 12 luni e la cea dea doua editie si o sa va mai aduca o carte de la Libris. Cartea lunii trecuta a fost Testamentul lui Abraham. Acum ce volum veti alege? Hai sa vedem impreuna.

Intrebarea concursului este: Autorul contemporan pe care il preferati este? De ce l-ati ales pe acesta?

Conditii de Participare la 12 carti pentru 12 luni #2 :

 1. Sa lasati un comentariu la articolul de fata, fie aici, fie  pe paginile de social media.
 2. Sa imi comunicati o adresa valida si un numar de telefon activ  la care sa va contacteze curierul de la Libris.
 3. Daca ati castigat in ultimele doua luni de data aceasta nu puteti participa.
 4. distribuiti aceasta postare si sa etichetati prietenii ce ar putea fi interesati de un concurs cu carti.
 5. Imi lasati niste date de contact in timp util astfel incat sa nu refac tragerea la sorti. Daca in doua zile nu primesc niciun raspuns dau cartea altui participant.
 6. Puteti sa alegeti drept premiu orice carte de la Libris in valoare de maxim 40 de lei.
 7. Nerespectarea conditiilor duce la descalificare.

Astept raspunsurile voastre pana la data de 14 martie 2018 ora 23.59 si tragerea la sorti va avea loc cu o zi mai tarziu, la 15 martie.

O primavara frumoasa va doresc,  cititi si fiti liberi.

23 thoughts on “12 carti pentru 12 luni #2

 1. Ce frumoas e gestul tău de a dărui cărţi! Te felicit, draga mea!
  În afara concursului, spun că nu am unul preferat dar cel mai recent, Ana Barton mi s-a lipit de suflet. Nu înseamnă că e autorul preferat, mi-e greu tare să aleg unul singur.

 2. Pot spune cu usurinta Dan Brown. Nu am citit ultima sa carte si pe aceasta as vrea sa o cumpar. Seria cu Robert Langdon este o revelatie a literaturii contemporane. Apreciez si alti scriitori contemporani: Mircea Cartarescu, Simona Popescu, Benedict Wells, Jeanette Walls etc.

 3. Felicitari pentru frumosul concurs! Iti multumim pentru oportunitate.

  Autorul meu preferat (contemporan) este Gabriel Liiceanu. Il admir si il respect pentru ca, prin lucrarile sale, incearca sa scoata la lumina esentialul, ceea ce este cu adevarat important. Abordează teme precum: libertatea, etica, alienarea, contingenta etc.

 4. Autorul contemporan preferat este Camelia Cavadia.Nu particip pentru ca am câștigat luna trecută,dar am vrut să menționez autorul.Succes participanților!

 5. Autorul meu preferat este Orhan Pamuk pentru ca iubesc povestile lui complicate , intrigile si descrierile spectaculoase ale orasului Istambul.

 6. Tocmai am terminat Te las să pleci și sunt de-a dreptul bulversată. Nu am mai găsit în niciun alt roman o relație toxică prezentată atât de elocvent și înfiorător. Așadar o aleg pe Clare Mackintosh, de care sigur voi rămâne obsedată.

 7. Eric Emmanuel Schmitt, pentru Oscar si tanti Roz. M-am indragostit de carticica aceasta acum mai bine de 3 ani, si inca n-am uitat-o. Am citit tot ce s-a tradus scris de el, ba chiar si carti in limba franceza care nu s-au tradus inca. Este un autor foarte bun si ti-l recomand cu mare drag.

 8. Autorul contemporan preferat este Theo Anghel. Imi place viziunea ei asupra vietii si mortii, asupra religiei, imi place faptul ca scrierile ei sunt amuzante si cu tenta pozitiva, ca au si fictiune, fantasy, dar si un strop de realitate.

 9. M-am tot gandit care este autorul contemporan preferat. Recunosc ca nu ma pot decide intre Evgheni Vodolazkin (pentru ca este genial modul in care a scris Aviatorul, una dintre cele mai faine carti citite vreodata) si Haruki Murakami (pentru Padurea norvegiana, o alta carte geniala). Amandoi sunt foarte buni, cu mult departe de alti autori contemporani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: