12 cărţi pentru 12 luni #5

12 cărţi pentru 12 luni #5

Biblioteca prăfuită are intrare liberă pentru oricine. Azi nu se citeşte, însă… azi se scrie. Se scrie despre personaje negative, care, ne-au fost dragi în toată răutatea lor. Despre asta e concursul 12 cărţi pentru 12 luni #5.

Concursul care va aduce ce carte vreţi voi de la Libris, Pentru asta trebuie să îmi spuneţi într-un comentariu, aici sau pe reţelele de socializare despre un personaj negativ care v-a mers la suflet şi vi-a plăcut. Exista un astfel de personaj?

Condiţii de participare la 12 cărţi pentru 12 luni #5:

1.Raspundeti argumentat.
2. Dați like și share public acestei postari. (ca să pot vedea distribuirea)
3. Apreciați pagina bibliotecaprafuita pentru o șansă în plus.
4.. Etichetați cel puțin un prieten în comentariu după ce ați răspuns la întrebare. (pentru facebook)
5. Dacă ați câștigat la ultimele două ediții nu puteți participa.
6. De la cel desemnat câştigător voi nevoie de un număr de telefon și o adresă valida pentru a fi contactat de curierul de la libris.ro.
7.. Respectați cerințele de mai sus pentru a primi un număr în tragerea la sorţi.
8. Concursul se desfăşoară atât pe blog cât şi pe pagina de facebook,

Premiul va fi orice carte vreţi voi (în valoare de 50 de lei) de la libris.ro
De azi în 12 zile concursul se încheie, mai precis la 14 iunie 2018, câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi o zi mai târziu, la 15 iunie 2018. În ultimele două luni s-a decalat premiul pentru că am avut probleme, dar ele nu fac obiectul acestui concurs, să îmi fie cu iertare, acum nu voi mai întârzia.

Citiţi, lectura vă face liberi şi înţelepţi.

12 cărţi pentru 12 luni #5

sursa foto

9 thoughts on “12 cărţi pentru 12 luni #5”

  • Eu nu prea indragesc personajele negative de fel, insa imi vine in minte acum Raskolnikov din Crima si pedeapsa. L-as putea cataloga ca fiind personaj negativ, avand in vedere ce a facut. Iar caracterul sau este si el un punct in plus pentru incadrarea lui in aceasta categorie. Raskolnikov sufera un pic de grandomanie, este mandru, imoral si pare ca a comis crima respectiva mai ales pentru a-si demonstra lui ca poate. Se considera superior celorlalti, atitudine care in mod normal nu place, insa in ciuda tuturor insusirilor sale negative, o sa ramana unul din personajele mele favorite din toate timpurile, la fel si romanul Crima si pedeapsa.

  • Nu prea simpatizez eu personajele negative, dar cel care a avut cel mai mare impact asupra mea este Randle McMurphy, din Zbor deasupra unui cuib de cuci. Dincolo de umilințele la care îi supunea pe pacienți și toate fărădelegile înfăptuite, i-am admirat principiile (unele) și faptul că s-a sacrificat pentru libertatea celorlalți.

  • Personajul meu negativ preferat este un trol din cartea Aripi .In aceasta carte este vorba despre o fata Laurei căreia îi apare o floare pe spate si afla ca este o zana de toamna un fel de zana fara aripi care ii apare acesta floare pe spate numai toamna .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: