Biblioteca Prăfuită are intrarea liberă

Biblioteca Prăfuită are intrarea liberă

Biblioteca Prăfuită după cum spune şi numele e un acel colţ rezervat numai cărţilor. Aici se vor desfăşura pe rând manifeste pentru lectură, parade pro carte cu intenţia de-a aduce în fata valoarea literaturii şi cartea în toată splendoarea ei. Biblioteca e locul în care toată liniştea capăta sens.
Cititul e antemergătorul evoluţiei. Scară spre un ţel mai înalt. Puterea de a te autodepăşi şi sprijinul educaţiei.
Biblioteca prăfuită va păstra cărţile că pe amintirea sfântă a timpului trecut, va fi blazonul viitorului şi poarta deschisă atât spre sine, cât şi spre orizonturi.
Deschisă pentru oricine va vrea să citească, biblioteca prăfuită va ştii să îşi motiveze cititorii pentru a redescoperi plăcerea cititului. Să le arate cărţi demult uitate, dar demne de luat în seamă, dar şi cărţi contemporane pe care le putem găsi alături de noi la fiecare pas. Cărţile literaturii universale şi româneşti într-o alăturare cât se poate de firească şi neobosita.
Când am deschis acest blog am pus o piedică în calea uitării şi-am pus un pariu cu mine însămi, acela de a preţui în plus tot ce îmi oferă lectura.

Numele meu este Roxana Trandafir, sunt mama de băiat, o sensibilă până în măduva oaselor şi totodată o mare iubitoare de cărţi. Dar pentru că uit foarte des lucruri însemnate dintr-o carte mi-am propus să creez recenziilor mele un spaţiu de neatins, aşa s-a născut biblioteca prăfuită. O lista a lecturilor mele găsiţi aici.

Ma gasiti si pe pagina ce imi poarta numele si unde scriu cu drag  despre fiul meu.

 

https://roxanatrandafir.ro/

 

 

%d blogeri au apreciat: